Večer z Manco Košir v živo na FB

09. 05. 2021
780x440/68_manca_kosir______fb___event.jpg

Majski Večer z Manco Košir bo posvečen razmišljanju o za ljudi najpomembnejšem temelju: o odnosih. O odnosu do samega sebe, do drugih in do zakonskega partnerja. Govor bo o novi knjigi terapevta Izidorja Gašperlina Striptiz v dvoje, s katero zaključuje trilogijo Čutim, torej sem in Solo v dvoje. Ob njem bo strastna bralka, Glazerjeva nagrajenka Zora A. Jurič.

Prva Gašperlinova knjiga, Čutim, torej sem, razjasnjuje odnos, na katerem drugi odnosi stojijo, se majejo ali padejo – odnos do samega sebe. Kako z njim stopamo v dvojino, piše v drugi knjigi, Solo v dvoje, v kateri razbija mite o partnerstvu in ljubezni. Zadnja, Striptiz v dvoje, utrdi spoznanja iz prvih dveh in kaže, kaj je dober partnerski odnos. Tak ne temelji na iluzijah in nerealnih pričakovanjih, kaj mora drugi storiti, da bo meni dobro. Kakovosten odnos je treba graditi sleherni dan in to je trdo delo! O tem bo pričevala Zora A. Jurič, ki pozna slab zakon in zdaj doživlja osrečujoč odnos. Možno je, pravi, mogoče je, piše Izidor Gašperlin.

Dogodek bo potekal v neposrednem prenosu na facebook profilu MGLC, kasneje si boste posnetek lahko ogledali tudi na youtube profilu MGLC.