Dobro jutro vam želimo pri Multiviziji!

07. 08. 2019 - 04. 09. 2019
440h/jelena_013__1_.jpg
Foto: Jelena Radusinović, udeleženka fotografskih usposabljanj Multivizija

V okviru projekta Multivizija (www.multivizija.si), ki raziskuje raznolikost identitet preko multimedijskega ustvarjanja, organiziramo sproščene jutranje pogovore z zanimivimi sogovornicami in sogovorniki, s katerimi se bomo pogovarjali o identitetah, drugačnosti kot izkušnji socialne izključenosti ter družbeno angažiranem ustvarjanju kot odgovoru na socialne izzive sodobne družbe.

Vabimo vas, da se nam pridružite v sproščenih jutranjih pogovorih s tremi zanimivimi ženskami ob kavi in čaju v Švicarji v Tivoliju, v navdihujočem ambientu Batičevega kiparskega ateljeja, od 10:30 do 11. ure.

7. avgusta 2019 s kantavtorico, raziskovalko, mentorico in publicistko Katarino Juvančič, ki nas bo popeljala po glasbenem ustvarjanju zgodb o ženskah.

21. avgusta 2019 z raziskovalko in znanstvenico dr. Mirjam Milharčič Hladnik, ki nam bo predstavila koncept sestavljenih identitet.

4. septembra 2019 s pisateljico, raziskovalko in znanstvenico dr. Svetlano Slapšak, ki nas bo popeljala v preplet znanosti in umetnosti, ki govori o ženskah, identitetah ter tudi ljubezni.

Vljudno vabljeni!

 

Dogodek poteka v okviru projekta Multivizija: multimedijsko, plesno in gledališko usposabljanje za ranljive skupine. Projekt  financira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada in Ministrstvo za kulturo Republike Slovenije. 

Dogodek organizira Zavoda APIS v sodelovanju z Mednarodnim grafičnim likovnim centrom.  

* Pogovori bodo snemani in pozneje objavljeni na spletu in socialnih omrežjih